Home / Actual / Alertă de incompetenţă la Primăria Săcele. Deşi pesediştii se laudă că totul este OK, şcolile au primit măşti doar pentru 3 zile

Alertă de incompetenţă la Primăria Săcele. Deşi pesediştii se laudă că totul este OK, şcolile au primit măşti doar pentru 3 zile

Administratia pesedista de la Săcele şi-a ales cel mai prost moment să demonstreze cât este de incompetentă.

Pentru pesedişti, deschiderea anului școlar este prioritate doar declarativ pentru că deşi la începutul acestei săptămâni au fost livrate către toate unitățile de învățământ din Municipiul Săcele materialele sanitare necesare pentru începerea anului școlar, măştile pentru elevi ajung doar pentru 3 zile. 

Primăria Săcele a achiziţionat 20.000 de măști, în conditiile în care la Tărlungeni (de exemplu) au fost cumpărate 80.000 de bucăţi, de 4 ori mai multe.

Îndrăznim să credem că în localitatea Tărlungeni nu sunt de 4 ori mai mulţi elevi decât la Săcele, ci doar o administraţie locală de 4 ori mai performantă.

O cantitate asemănătoare cu cea a municipiului Săcele a achiziţionat şi Prejmerul (19.000 bucăţi), dar din nou nu există termen de comparaţie între numărul de elevi dintre cele 2 localităţi menţionate.

Pe surse, pentru că oamenii se tem să vorbească deschis de teama unor represalii administrative, s-au facut promisiuni că stocurile se vor suplimenta în curând.

Dar când ai măşti doar pentru 3 zile nu înseamnă că te-ai pregătit, ci doar că ai improvizat ceva să laşi o impresie de organizare.

Ar fi frumos să nu mai fim minţiţi măcar acum în al 12-lea ceas al acestei administraţii muribunde!

EXCLUSIV! Planul secret de desființare a activităților culturale din Centrul Multicultural și Educațional Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia