Home / Actual / Agresat și tâlhărit de 3 musafiri

Agresat și tâlhărit de 3 musafiri

Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată duminică 11 iunie în jurul orelor 03:16 dimineața, de către un săcelean, cu privire la faptul că unchiul său a fost agresat fizic. Acesta a fost lovit de către cei 3 musafiri cu care băuse toată seara și deposedat de banii pe care îi avea asupra lui.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit, că, în noaptea de 10/11.06 a.c., nepotul și unchiul, în compania unui alt bărbat de 31 de ani și a doi minori, de 17, respectiv 16 ani, au consumat băuturi alcoolice la locuința nepotului. Pe fondul consumului de alcool, unchiul a fost agresat fizic de bărbatul de 31 de ani și de cei doi minori, care i-au sustras telefonul mobil și o sumă de bani pe care le avea asupra sa.

Cei trei au împărțit suma sustrasă și au abandonat telefonul mobil la locul faptei.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată iar bărbații, identificați cu operativitate, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al IJP Braşov

Cercetările sunt continuate de polițiștii Poliției Municipiului Săcele, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply