Home / Actual / Veste bună pentru Brădet. După ce incendiul a distrus un imobil, se vor construi alte 2

Veste bună pentru Brădet. După ce incendiul a distrus un imobil, se vor construi alte 2

Consiliul Judeţean Braşov, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi asociaţiile „Episcop Vasile Coman” şi Fundaţia SERA România vor construi două locuinţe protejate, una cu o capacitate de 10 locuri, iar cealaltă cu o capacitate de 16 locuri, ambele  în cadrul Complexului de Reabilitare de la Brădet.

Astfel, Asociaţia „Episcop Vasile Coman” urmează să finanţeze construirea imobilului cu o capacitate de 10 locuri, pe terenul pus la dispoziţie de administraţia judeţeană.

Fundaţia SERA România va construi un alt imobil alaturi de administraţia judeţeană, ce va asigura o cofinanţare de 50% din valoarea lucrărilor de construcţie.

Consiliul Judetean Brasov va investii echivalentul a 50.000 de euro (aproximativ 225.000 de lei), sumă care va fi cuprinsă în bugetul de venituri şi cheltuieli al Judeţului Braşov pe anul 2018.

Locuinţa care face obiectul parteneriatului va avea o capacitate de 16 locuri.

sursa: bzb.ro

intregul articol AICI

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply