Home / Actual / Aeroportul Brașov se dezvoltă! Din 2 august încep cursele Wizz Air, iar Dan Air anunță alte 3 destinații: Paris, Oslo și Dubai

Aeroportul Brașov se dezvoltă! Din 2 august încep cursele Wizz Air, iar Dan Air anunță alte 3 destinații: Paris, Oslo și Dubai

Wizz Air extinde operațiunile către Aeroportul Internațional Brașov cu zboruri din 2 august către Londra Luton și Dortmund.

Sunt primele curse administrate de Wizz Air, liderul companiilor aeriene cu costuri reduse, Low cost, a anunțat planurile de a începe zborurile de la Aeroportul Internațional Brașov către Londra Luton.

Această adiție mult așteptată la opțiunile de călătorie aeriană din Brașov vine ca o veste binevenită atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei de agrement, oferind o conexiune convenabilă și accesibilă către una dintre cele mai populare destinații din Europa.

Dan Air, prima companie ce a deschis rute la si de la Brasov, a anunțat lansarea a inca trei noi zboruri directe din Brașov pe rutele Paris, Oslo și Dubai.

Potrivit reprezentanților companiei, cele trei rute vor fi disponibile începând cu luna noiembrie a acestui an.

În prezent DAN AIR operează zboruri către zece destinații de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Schimbare în administrația județului! Consilierul județean săcelean Ciprian Sterpu a primit atribuții de vicepreședinte – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia