Home / Actual / (Tărlungeni) Un șofer oprit în trafic nu avea permis de conducere și consumase alcool

(Tărlungeni) Un șofer oprit în trafic nu avea permis de conducere și consumase alcool

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări într-un dosar penal pe care l-au întocmit după ce un conducător auto a fost identificat în trafic fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

La data de 29 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni nocturne, efectuată de polițiștii rutieri în localitatea Tărlungeni, din județul Brașov, au oprit un autovehicul al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto din punct de vedere al consumului de alcool, au stabilit că bărbatul consumase alcool, acesta având o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât pentru că cel oprit le-a spus polițiștilor că nu are permisul de conducere asupra sa, a fost verificat în bazele de date, de unde s-a stabilit că bărbatul, de 42 de ani, nu este posesor de permis de conducere.

Față de valoarea rezultatului stabilit, dar și a lipsei permisului de conducere, polițiștii au întocmit dosar penal și au dispus reținerea conducătorului auto și introducerea sa în arestul I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

Dosarul astfel întocmit este instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Aeroportul Brașov se dezvoltă! Din 2 august încep cursele Wizz Air, iar Dan Air anunță alte 3 destinații: Paris, Oslo și Dubai – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia