Home / Actual / Adio fotbal la Săcele sau doar final de sezon?

Adio fotbal la Săcele sau doar final de sezon?

Final de sezon cu victorie

FC Precizia Săcele a terminat cu capul sus acest sezon de Liga a V-a după ce a reuşit să câştige în deplasare la liderul Bucegi Moeciu cu 1-0, o victorie mai degrabă de moral, săcelenii ocupând în final locul 3, o poziţie fără nici un fel de efect în privinţa promovării.

De apreciat este că săcelenii au jucat cu un lot format din 5 seniori şi 12 juniori şi pentru prima oară în tot campionatul liderul Bucegi Moieciu nu a marcat. La FC Precizia Săcele, Truşcă, Dumitraş şi Dima au făcut un meci perfect în apărare, iar juniorii din teren au avut o atitudine de nota 10. Căpitanul săcelenilor a fost D’ambrosio, premiat pentru seriozitate şi pasiune, un fotbalist care la 43 de ani luptă 90 de minute pentru Precizia Săcele.

Adio fotbal la Săcele?

Ce se va întâmpla cu echipa de seniori a FC Precizia Săcele în sezonul viitor rămâne un mister. Dacă până acum întreaga finanţare a participării în Liga a V-a a fost susţinută de Andrea Adamo, inimosul italian ce iubeşte fotbalul săcelean, în sezonul viitor există voci care spun că el va fi îndepărtat de la echipă. Sau cel puţin va fi îndepărtat de pe banca tehnică, iar majoritatea jucătorilor din acest sezon nu se va regăsi în lotul viitor, accentul punându-se pe juniorii de la club. Dar aceşti juniori nu sunt săceleni, decât în proporţie de sub 15%, grupele de republicani I şi II fiind “împrumutate” din Braşov. Practic, putem afirma că finanţarea locală va merge către creşterea şi dezvoltarea fotbaliştilor ce nu sunt localnici.

Să aşteptăm aşadar, dragi microbişti săceleni, concluziile sezonului şi semnalele legate de viitorul sezon cu speranţa că FC Precizia Săcele va reveni acolo unde îi este locul, în eşaloanele profesioniste ale fotbalului românesc.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. buna ziua.sunt antrenorul echipei de juniori A VASILE SOLOMON si as dori sa fac cateva precizari legate de articolul d-voastrra. nu st iu care este sursa de informatii legate de fotbalul din sacele ,dar se pare sunteti dezimformati.acesti juniori au fost transferati in special de la defuncta corona brasov si partial 6 jucatori de la juniori b sunt imprumutati de la fc brasov.ideea a fost de a da continuitate in dezvoltarea lor individuala si de a revigora sectorul juvenil din sacele.sector care a fost aban donat 15 ani de zile.aici vorbim de juniori cu reale calitati care pot deveni jucatori de valoare,unii chiar de elita.activitatea juniorilor republicani, care sunt profesionisti(efectueza 4-5 antrenamente pe saptamana) a fost neglijata chiar de pubicatia d-voastra neexistand nici macar un articol legat de participarea in campionat,un campionat unde adversare au fost scoli cu traditie in fotbalul din romania.(fc brasov,unirea alba iulia,asa tg,mures,gaz metan mediasetc)si unde comportarea juniorilor nostri a fost meritorie.sustineti ca doar 15% din juniori sunt originari din sacele.pai cine este vinovat ca au fost neglijate tinerele talente din sacele si care au migrat catre gruparile din brasov?clubul fc sacele poate sustine din forte proprii participarea la competitiile nationale doar cu jucatori din sacele?sau aceasta baza ar trebui sa formeze baza pe care ar trebui sa se sprijine formarea unei echipe competitive de seniori ,care sa revigoreze fotbalul din sacele intrat intr-un con lung de umbra si indiferenta.despre domnul adamo toata stima si respectul pentru ceea ce a facut,dar consider ca fc sacele trebuie sa treaca la alt nivel,un nivel de performanta in care sa se implice toti factorii de decizie si sa readuca publicul la stadion ,un public care este avid de fotbal de calitate si care a fost obisnuit cu spectacolul fotbalistic.e nevoie de organizare .de programe si strategii bine conturate cu oameni profesionsti responsabili si dedicati ptr.ca exista un potential urias in sacele.va vorbeste un fost component al echipei PRECIZIA in anii 84=88,coleg cu NAE URSUT,regretatul DAN BRANZOI;CRISTI DUDAU'FLORIN BILIVOSKI,MATEFI ZOLIsi mult ialtiiPt.detalii va stau la dispoziite,cu stima VASILE SOLOMON

Leave a Reply