Home / Actual / Bronz pentru fetele din Săcele

Bronz pentru fetele din Săcele

Ştafeta de fete 14 ani a Clubului Sportiv Babarunca Săcele a reuşit să obţină medalia de bronz la Campionatele Naţionale de Ştafetă la Orientare desfăşurate sâmbătă 13 iunie la Sâncrai – Miercurea Ciuc. În componenţa Ana Maria Bandac, Cristina Popa şi Denisa Igescu fetele au reuşit în extremis să ocupe un loc pe podium după ce Ana Bandac a terminat primul schimb accidentată şi Cristina Popa a avut un parcurs mai ezitant.

Înaintea lor s-au clasat ştafetele din Baia Mare şi Tg. Jiu. Ţinând cont de stadiul de pregătire şi de lipsa de experienţă a fetelor noastre în competiţii importante, rezultatul este meritoriu şi impune Clubul Sportiv Babarunca Săcele în rândul cluburilor de elită din ţara noastră la această disciplină. Peste două săptămâni 10 componenţi ai clubului vor participa la Transilvania Open, un puternic concurs Internaţional care se va desfăşura la Cluj odată cu Campionatul European de juniori.

Sportivii săceleni vor concura alături de sportivi din Turcia, Kazahstan, Rusia şi toate ţările din Europa Unită. Competiţia poate fi urmărită online pe orienteering.ro.

Succes sportivilor de la CS Babarunca!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply