Home / Actual / Accident pe Centura Săcele

Accident pe Centura Săcele

Miercuri 27 decembrie, în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au constatat producerea unui accident rutier pe Centura municipiului, la intersecția străzilor Câmpului și Avram Iancu.

Un bărbat de 24 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Avram Iancu, ajuns la intersecția cu str. Câmpului, nu a respectat semnificația indicatorului ”stop”, a pătruns în intersecție și fost lovit de un autoturism care circula dinspre Cheia spre Brașov, condus de o femeie de 21 ani, din județul Brașov.

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply