Home / Actual / Pe Valea Gârcinului: 0,5 mc de material lemnos confiscat de Poliția Săcele și returnat RPLP Săcele
foto caracter informativ

Pe Valea Gârcinului: 0,5 mc de material lemnos confiscat de Poliția Săcele și returnat RPLP Săcele

La data de 26 octombrie 2022, în intervalul orar 16:00 – 18:00, Poliția Municipiului Săcele a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor la regimul silvic.

Astfel, cu această ocazie, polițiștii au oprit pentru control, în zona Valea Gârcinului, din municipiul Săcele, un  autoturism, în care se transporta cantitatea de 0.5 mc3. material lemnos, de esență fag.

În urma verificărilor efectuate asupra mărfii transportate, s-a constat că, pentru întreaga cantitate de lemn, nu au fost emise documente specifice de transport și proveniență.

Întrucât transportul nu îndeplinea condițiile de legalitate, s-a procedat la confiscarea și darea în custodia R.P.L.P. Săcele R.A. a materialului lemnos transportat de conducătorul auto, iar față de acesta s-a luat măsura sancționării contraventionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

PUZ-ul Sea View Residence din Bunloc este în dezbatere: 9 vile uni-familiale, ce vor fi construite în segmentul de lux – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia