Home / Actual / PUZ-ul Sea View Residence din Bunloc este în dezbatere: 9 vile uni-familiale, ce vor fi construite în segmentul de lux

PUZ-ul Sea View Residence din Bunloc este în dezbatere: 9 vile uni-familiale, ce vor fi construite în segmentul de lux

Sea View Residence a depus la Primăria Săcele un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care își propune să construiască pe cei 9160 mp ai terenului aflat la intersecția străzilor Bunloc cu Colonel Kiss Sandor 9 vile unifamiliale pe regim de înălțime D+P+E+Er și una pe regim de înălțime D+P.

Parcelele au suprafețe între 515 mp si 1066 mp.

Locuințele vor avea si locuri de parcare ce se vor asigura în interiorul parcelei și vor fi calculate astfel:
– 1 loc de parcare la o suprafaţă utilă mai mică sau egală cu 100mp
– 2 locuri de parcare la o suprafaţa mai mare de 100mp.

Conform declaratiilor proprietarului terenului si a investitorului, acest proiect cuprinde 9 case – vile unifamiliale alcatuite maxim din: demisol-garaj si spatiu tehnic, parter-hol+ bucatarie+ dinning+toaleta, etaj- 3 dormitoare generoase cu bai proprii si dressing+ hol acces si 1 etaj retras -birou si spatiu recreere cu acces catre terasa circulabila; panta abrupta a terenului ma determina sa aiba aceasta configuratie, daca terenul ar fi fost plat ar fi fost suficient doar parter si etaj.

De asemenea, în anumite zone doar etajul și etajul retras ar putea avea ferestre spre munte, demisolul si parterul fiind efectiv îngropat în pământ în partea dinspre munte.

Investitorul spune că a ales ca pe 9000 mp să facă 9 case mai aerisite și nu 20 de case înghesuite, urmărind ca spațiile verzi rămase să fie generoase.

Acesta le dă asigurari locuitorilor din zonă că nu vor fi mini blocuri, ci dimpotrivă o zonă mult apreciată de comunitate ulterior, ce va ridica și mai mult imaginea și reputația cartierului.

Tot PUZ-ul spune ca toate cheltuielile pentru asigurarea utilităților necesare vor fi suportate de proprietarul terenului ce face obiectul prezentei documentații, iar soluțiile de alimentare cu energie electrică, apă, gaze naturale și evacuare ape uzate se vor stabili în urma obținerii avizelor de utilități și gospodărire a apelor. 

Ștefan Lupu, prezent la Gala „Tezaure Umane Vii” din Argeș – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia