Home / Actual / Un bărbat din Săcele a ajuns în arest după ce a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție

Un bărbat din Săcele a ajuns în arest după ce a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție

La data de 10 aprilie 2022, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție prin care avea obligația de a respecta o serie de interdicții, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale concubine, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județen Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Din nou alcoolul la volan! De data aceasta pe strada Ady Endre din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia