Home / Actual / Un nou scandal la Săcele. Trei persoane s-au luat la bătaie pe fondul unor neînțelegeri
foto cu caracter informativ

Un nou scandal la Săcele. Trei persoane s-au luat la bătaie pe fondul unor neînțelegeri

“La data de 23 iunie 2020, în jurul orei 20.10, patrula de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Săcele, care se afla în executarea atribuțiilor de serviciu, a observat un conflict în desfășurare pe str. Barajului, în care erau implicate 3 persoane.

​Patrula de siguranță publică a intervenit de îndată pentru a aplana conflictul, acesta luând sfârșit ca urmare a intervenției polițiștilor.

​Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că două persoane dintre cele 3 implicate aveau nevoie de îngrijiri medicale, solicitând în acest sens, intervenția echipajelor medicale, acestea fiind preluate și transportate la spital. 

​Din primele cercetări efectuate în cauză, politiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cei 3 bărbați s-ar fi agresat fizic reciproc.  

​Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările, ce au stat la baza conflictului”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

sursa brasovTV.com

Domnule primar, când orașul e înecat în noroi după 4 ani de ”inginerii” comunitatea săceleană așteaptă scuzele dumneavoastră!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia