Home / Actual / Pagina Polițiști 2.0: “Dacă poliţiştii se apucau să ciuruiască picioare la Săcele, în mod cert “trăgătorii” ar fi fost răstigniţi mediatic”

Pagina Polițiști 2.0: “Dacă poliţiştii se apucau să ciuruiască picioare la Săcele, în mod cert “trăgătorii” ar fi fost răstigniţi mediatic”

Un mesaj postat pe pagina de Facebook Polițiști 2.0 explică într-o formă de ce Poliția nu a făcut uz de armă (decât în plan vertical) penru a potoli conflictele fizice din Gârcini!

“Dragi concetăţeni,

Ştim că sunteţi mulţi nemulţumiţi cu privire la cum decurg intervenţiile în situaţiile urâte care s-au iscat în seara Învierii şi în prima zi de Paşte.

Ştim că sunt mulţi convinşi 100% că ar fi fost mult mai buni dacă ar fi fost ei acolo, cu autoritatea în mână. Şi cu fierul de 45 de ani.

La fel de mulţi sunt şi cei care găsesc pur şi simplu oportun să critice agresiv, în gol, fără să pună în balanţă toate datele problemei.

S-a dovedit în nenumărate rânduri, mai ales în raport cu poliţia, noi, ca societate, nu suntem de invidiat pe partea cu consecvenţa. Oscilăm. În general, varianta neaplicată de poliţie este cea care ar fi fost mai bună.

Dacă poliţiştii se apucau să ciuruiască picioare la Săcele, pe lângă că nu putem şti care ar fi fost reacţia celorlalţi (nu are nimeni 100 de cartuşe), în mod cert “trăgătorii” ar fi fost răstigniţi mediatic. Pentru că întotdeauna o situaţie extremă generează o serie de interese în exploatarea cărora presa are misiuni dintre cele mai de căcat.

Pricepeţi, oameni buni, efectiv nu ştii cum reacţionezi în situaţia în care zeci de persoane se atacă reciproc, aleargă, urlă, flutură tot felul de obiecte virulent.

Bineînţeles că vor fi unii dintre voi care vor spune să nu ne mai plângem, că de asta suntem poliţişti, nu să filmăm sau să alergăm după bătrâne care vând panseluţe ori pătrunjel. Descărcaţi-vă, e ok.

Ştim că este vorba despre aceiaşi unii care-şi critică statul non-stop, dar uită despre argumentele împotriva statului, când se raportează la cât de bine sunt pregătiţi semenii lor, apartenenţii aceleiaşi clase sociale, angajaţi în structurile de ordine publică.

În plus, orice om care are un pic de creier, în mod cert ştie că există structuri pregătite special pentru astfel de situaţii speciale, structuri care au şi denumiri speciale.

Şi un mesaj scurt pentru bombardieri.

Hei bombardieri,

Ştim că se zbate sângele în voi şi că e greu să staţi ţapeni în casele voastre.
Ştim că orgoliile prosteşti sunt mari şi că e mai cu talent s-o ardeţi pe revoltă.
Şi ca să nu creadă bombardierii care rupeau tot dacă erau ei poliţişti că-i uităm, vă salutăm şi pe voi, vă ştim, sunteţi pe brand aşa, respect.

Ce? Nu înţelegeţi?
Bine, scuze, tradukem.

norok tot e bn potolitiva singele statz acas k e virus nu e pakaleala avetz ancredere s va traeasca familea stim k stetz haladitz da lasatz sabea jos respekt.

(VIDEO) Ciocniri violente în Gârcini, cu Poliția prinsă la mijloc: Lopeți, topoare, mașină vandalizată și o victimă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia