Home / Actual / Mașina vandalizată în Gârcini în luptele de uliță a fost scoasă la vanzare pe OLX

Mașina vandalizată în Gârcini în luptele de uliță a fost scoasă la vanzare pe OLX

Autoturismul avariat în Gârcini în luptele dintre cele două tabere a devenit vedetă pe internet.

Ea a fost scoasă la vanzare pe OLX.ro de un vânzator glumeț, care s-a gandit să ceară un preț prohibitiv pentru starea șifonată în care această mașină se află (1500 de euro), dar i-a oferit și o prezentare originală.

“Vând autovehicul, proprietate privata, care este vedeta, a aparut la toate canalele tv, a fost atacata cu bate, cu cazmale, cu sabii, cu aia de dai la ochi, spray paralizan și a fost doar puțin avariata. Dar nu o vând fiindcă e avariata, o vând fiindcă vreau sa iau ceva mai bun. Pentru mai multe detalii, aștept mesaje.” spune inițiatorul anunțului.

Totul este desigur o glumă pe baza luptelor de uliță din Gârcini, în care acest autoturism a ieșit avariat, dacă doriți, SEAT-ul fiind un veteran de război.

Opinie despre cazurile de violență de la Săcele, Hunedoara, Rahova sau Bistrița: “În orice stat de drept, dacă dai cu bâta într-un polițist, te pupă mă-ta rece”

Prins fără permis după o plimbare cu autoturismul în cartierul Ștefan cel Mare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia