Home / Actual / 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “tentativă de omor” pentru un bărbat depistat de polițiștii săceleni

5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “tentativă de omor” pentru un bărbat depistat de polițiștii săceleni

La data de 3 februarie 2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat pe raza de competență un bărbat, în vârstă de 45 ani.

Pe numele acestuia, Tribunalul Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “tentativă de omor”.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea.

Tot la data de 3 februarie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au depistat pe raza de competență un bărbat, în vârstă de 44 ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.

Polițiștii au prezentat bărbatul, care era urmărit național, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând să fie prezentat Curții de Apel Brașov.

Blocurile ”turistice” din Camping Dârste oprite din nou de o sentință judecătorească

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia