Home / Actual / Zumba si baschetul iau amploare la Sacele!

Zumba si baschetul iau amploare la Sacele!

Ca în fiecare sâmbătă, începând cu luna septembrie a acestui an, Asociaţia Împreună pentru Săcele îşi „răsfaţă” publicul prin deja binecunoscuta sesiune de ZUMBA. Şi în data de 23.11.2013, într-o dimineaţă frumoasă de toamnă târzie, în Sala de Sport din Cartierul Ştefan cel Mare din Săcele a avut loc un nou curs de zumba, condus de instructorul Andrada Beatrice Bibire.

Au trecut mai bine de două luni de când ONG-ul săcelean a iniţiat această activitate sportivă, iar succesul său este în continuă creştere de la o ediţie la alta. Săcelenii s-au obişnuit să îşi înceapă week-end-ul făcând mişcare şi ce poate fi mai energic, dar şi relaxant decât o sesiune revigorantă şi antrenantă de zumba.

Ca în fiecare ediţie, doamne, domnişoare şi prichindei au luat parte la mişcările care îmbină într-un mod original aerobicul cu dansul. De data aceasta, printre ucenicii de zumba s-au aflat şi câţiva băieţi de 9-11 ani care au încercat să ţină ritmul dinamic al dansurilor alături de ceilalţi participanţi. Atmosfera a fost şi de data aceasta una electrizantă, publicul săcelean dovedind multă abilitate, îndemânare şi ţinere de minte în ceea ce priveşte mişcările vioi de zumba. Întrucât multe dintre mişcările de la ediţiile trecute au fost reţinute de majoritatea participanţilor, Andrada Beatrice a introdus două dansuri noi care au fost exersate de două ori astfel încât paşii să fie reţinuţi mai uşor.

După sesiunea de zumba, copiii săceleni au fost invitaţi să ia parte la cursul de baschet ţinut de instructorul profesionist, Mădălina Epure, adus prin bunăvoinţa membrilor Asociaţiei. Datorită dorinţei de a face mişcare şi de a-i disciplina prin sport, părinţii şi bunicii şi-au adus copiii la acest curs de baschet, înscriindu-i pe lista doamnei profesoare Epure. Lista este deschisă în continuare, iar cei care vor să participe sunt invitaţi la baschet nu doar sâmbata, ci şi marţea şi joia după-amiaza începând cu orele 16:00.

În cadrul ediţiei din 23 noiembrie, copiii prezenţi au efectuat câteva mişcări de încălzire, au învăţat elementele de bază din baschet, iar la final au fost invitaţi să arunce la coş, unii cu succes, alţii mai puţin, dar cu toţii au plecat mult mai entuziaşti şi cu zâmbetul pe buze, afirmând că se vor întoarce şi data viitoare. Asociaţia Împreună pentru Săcele oferă o alternativă sănătoasă tuturor săcelenilor care doresc să-şi petreacă timpul liber într-o altă formă. Zumba şi baschetul pot aduce zâmbetul, energia şi relaxarea pe feţele multora dintre noi, aşa că vă invităm în număr cât mai mare şi la următoarele ediţii.

Asociaţia Împreună pentru Săcele are ca scop principal organizarea de activităţi culturale, sportive, educative şi sociale pentru toţi locuitorii Municipiului Săcele, prin stimularea participării civice.

Mesajul Asociaţiei: „Ne bucurăm că reuşim să redăm publicului săcelean mişcarea şi voia bună, elemente atât de necesare unei comunităţi angrenate în stresul rutinii cotidine şi al grijii de mâine. Le mulţumim tuturor celor care ne sunt alături mereu la aceste acţiuni şi îi aşteptăm în continuare să ne sprijine prin implicarea şi prezenţa lor. Promitem că activităţile recreative organizate de noi vor reînvia atmosfera acestei comunităţi. Fiţi alături de noi pentru că vă pregătim noi şi noi surprize, mai ales că se apropie şi sărbătorile de Crăciun!”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply