Home / Actual / Postul de Secretar al Primariei Sacele este scos la concurs

Postul de Secretar al Primariei Sacele este scos la concurs

Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizează concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de Secretar al Municipiului Săcele. Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în data de 16 decembrie 2013 ora 10,00 proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III- a, (15 noiembrie 2013) la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevazute la art.49 din HG nr.611/2008, modificată şi completată de H.G. NR.1173/2008.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul şi pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici www.anfp.gov.ro. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si la nr.de telefon :0374.112.726

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply