Home / Actual / Weekend de meciuri utile pentru CS Rugby Săcele

Weekend de meciuri utile pentru CS Rugby Săcele

Weekendul trecut, pe terenul de rugby din localitatea noastră, reprezentantele clubului săcelean au susţinut ultimele partide de verificare înaintea începerii returului de campionat!

Capul de afiş a fost meciul dintre Centrul de Excelență Cornu – U16 şi selecţionata clubului nostru U14-U15, echipă ce dorim ca în campionatul următor să reprezinte oraşul nostru la categoria U16. Regalul rugbystic a fost deschis de meciurile de copii de la categoriile U8, U10 şi U 12. Publicul săcelean a putut vedea astfel, că rugby-ul în oraşul nostru are un viitor promiţător.

Citeşte şi despre obligativitatea de a construi creşe in Săcele

La categoria U12, parteneri de competiţie au fost cei de la RC Cristian, un club nou apărut pe scena rugby-ului românesc. S-au disputat două meciuri foarte încrâncenate, la capătul cărora a ieşit învingător sportul cu balon oval şi prieteniile legate între copii. Pe un teren alăturat şi-au măsurat forţele şi cei mai tineri reprezentanţi ai clubului, care au arătat că oraşul nostru dispune de resurse nelimitate pentru viitorul acestui sport.

La ora 11.00 s-a dat startul partidei vedetă în care s-au întâlnit vicecampionii naţionali de anul trecut de la U14 ( CSR Săcele ) şi Centrul de excelență U16 de la Cornu al FRR. Elevii celor doi antrenori săceleni Dragoş Adrian şi Solcan Gabriel nu au ţinut cont niciun moment că adversarii sunt mai mari atât că vârstă, cât şi ca aspect şi au arătat că pe teren propriu formează o echipă greu de învis. Meciul a fost unul dominat de echipa noastră care a reuşit numeroase faze spectaculoase, dominându-şi adversarul la toate capitolele. Atacul a funcţionat excelent, dovadă şi cele patru eseuri marcate, iar apărarea a fost ca de fiecare dată punctul forte al echipei noastre.

Vezi ce drum national ce trece prin Săcele ar putea fi modernizat

Scorul final 27-0 în favoarea echipei noastre, nu face altceva decât să demonstreze încă o dată că din toamnă oraşul nostru merită să aibă o reprezentantă în Campionatul Naţional la categoria U16. Ziua de rugby s-a încheiat cu o dispută la categoria U14 între clubul nostru şi echipa prahoveană Aurora Băicoi. A fost un meci benefic ambelor echipe, care au dorit să facă o ultimă repetiţie înainte de începerea returului Campionatului AMRB.

foto si text: CS Rugby Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply