Home / Actual / Weekend cu sus și jos pentru Dana Haralambie la Râșnov

Weekend cu sus și jos pentru Dana Haralambie la Râșnov

Competiţia din week-end de la Râşnov a fost un prilej de bucurie pentru toţi cei prezenţi, chiar dacă, reprezentanta noastră Dana Haralambie a reușit să puncteze doar în etapa de sâmbătă. 

Dana a început concursul timid, cu o săritură de 77 m, performanță ce i-a adus calificarea în manșa secundă de pe locul al 30-lea. În cea de-a doua manşă, anulată ulterior din păcate din cauza vântului puternic după doar două sărituri, Dana a reuşit să demonstreze că sprijinul susținătorilor contează, ajungând până la 86m. Această performanță nu a mai contat până la urmă, deoarece rezultatul final al etapei a fost cel înregistrat după prima manșă. 

Dimineaţa de duminică a început promițător, pentru că Dana Haralambie a ocupat locul 21 în şedinţa de calificare, însă în etapa individuală emoţiile au fost puternice şi nu a reuşit să se califice în manşa secundă.

Chiar şi în aceste condiţii, sportiva noastră se menţine în top 30 al Cupei Mondiale, mai precis ocupă locul 29.

Câștigătoarele de la Râșnov au fost Katharina Althaus în prima etapă și Maren Lundby, proaspăta campioană olimpică, în cea de-a doua.

Photocredit @Maximilian Milata

Prima ediție a Cupei Babarunca la orientare pe schiuri a fost o reușită

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply