Home / Actual / Vom avea linie RAGCPS până in Gârcini?

Vom avea linie RAGCPS până in Gârcini?

O serie dintre locuitorii cartierului Gârcini din Săcele s-au declarat nemulţumiţi de faptul că sunt excluşi din punct de vedere al transportului public şi au solicitat de mai multe ori prelungirea traseului liniei operate de regia locală, RAGCPS, până în această zonă.

Romii din cartier sunt acum sprijiniţi în această iniţiativă de tinerii membri ai UNPR care au mers prin Gârcini şi care au strâns deja 500 de semnături pentru prelungirea traseului autobuzului până pe platoul din cartier, astfel ca şi copiii să poată ajunge mai uşor la şcoală, ţinând cont că unii dintre ei au de mers 2 km pe jos până la unitatea de învăţământ.

O adresă în acest sens a fost depusă deja la Primăria Săcele, aceasta urmând să fie completate şi de listele de semnături care se vor strânge în favoarea acestei iniţiative, conform bzb.ro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. Si cei din Bunloc sau Movilei nu conteaza? Nu, pentru ca platesc bilet! Mi-e sila de toti cei care conduc 'orasul' in frunte cu primarul!

Leave a Reply