Home / Actual / Vizită a elevilor săceleni la Farmacia Precizia în cadrul Programului “Școala Altfel”

Vizită a elevilor săceleni la Farmacia Precizia în cadrul Programului “Școala Altfel”

Zâmbete și veselie pe chipurile micilor elevi ai clasei a II-a A de la Liceul Teoretic “George Moroianu” cu ocazia vizitei la Farmacia Precizia de luni, 22 mai.

Evenimentul special a fost organizat în cadrul Programului “Școala Altfel” și a cuprins o prezentare a farmaciei și o scurtă istoriei ei, o vizită a birourilor unde se desfășoară activitățile administrative și, cel mai interesant moment al zilei, o demonstrație practică în laboratorul Farmaciei Precizia.

Tinerii elevi conduși de învățătoarea Gabriela Ivan au putut vedea cum se prepară unul dintre produsele marcă proprie ale Farmaciei Precizia, și anume Crema Baby foarte apreciată de către clienții farmaciei.

Copiii au urmărit atenți cum doamnele farmaciste Kapitany Monika si Ene Gabriela au preparat crema (foto dreapta) și chiar au participat efectiv la procesul de laborare dând o mână de ajutor!

La sfârșitul demonstrației practice vizitatorii au avut parte de cadouri marca Farmacia Precizia din partea doamnei farmacist Raluca Roșculeț și de o surpriză dulce foarte apreciată: brioșe.

Pachețelul primit conținea o Cremă de față pentru mamele micilor “laboranți” și alte produse preparate în laboratorul Farmacia Precizia!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply