Home / Actual / Decolmatare cu peripeții la Săcele. Video în știre!

Decolmatare cu peripeții la Săcele. Video în știre!

O banală acțiune de decolmatare de pe Valea Morii din Săcele s-a transformat marți după-amiază într-o veritabilă acțiune de salvare.

Totul a început la prânz când un buldoexcavator ce aparținea unei companii locale a rămas împotmolit în stratul gros de mâl ce trebuia curățat de acesta.

Estimarea eronată a stratului de mâl a dus la acestă situație, adâncimea depozitelor de aluviuni fiind de peste jumătate de metru.

Muncitorul ce a rămas blocat în noroi a chemat în ajutor un coleg, cu un al doilea excavator.

Dar surpriză neplăcută, în încercarea acestuia de a-l scoate pe primul din mâl, a căzut și el în aceeași capcană aluvionară.

Soluția a venit câteva ore mai târziu, când două macarale de 35 și respectiv 40 de tone au sosit la fața locului pentru a salva din noroi primele două utilaje.

Din fericire, după nu mai puțin de 5 încercări eșuate, undeva în jurul orei 22:00 situația a fost remediată pe jumatate, unul dintre excavatoare fiind scos din mâl.

Întrebarea care ne-a trecut prin minte v-o adresăm și dvs. mai jos:

De cât timp credeți că nu a mai fost decolmatată Valea Morii?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

DOREL la Săcele ….!!!!

Posted by Cristian Popa on 23 Mai 2017

Operațiunea DOREL 2

Posted by Cristian Popa on 23 Mai 2017

Companie Săcele angajează electrician şi muncitor necalificat

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply