Home / Actual / „Vis de Craciun” – spectacol organizat de Asociatia Club Sportiv Sacele

„Vis de Craciun” – spectacol organizat de Asociatia Club Sportiv Sacele

asocAsociația Club Sportiv Săcele organizează sâmbăta 21 decembrie ora 11:00 în Sala Festivă a Liceului „Victor Jinga” spectacolul „Vis de Crăciun”. Ca în fiecare an trupa de dans „Alegria”, mândria asociației, va urca pe scena săceleană după un an în care a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale dintre care menționam doar “Festivalul Internațional de Dans de la Veneția” – Italia, unde tinerele artiste au reprezentat orașul cu mândrie.

Capul de afiș al spectacolului îl reprezintă Andrei Coman,  Moraru Stefan și  Adelina Maria Marc care îi vor încânta cu vocea lor pe săcelenii care vor alege sa fie prezenți la acest eveniment. Andrei Coman este un interpret de muzică ușoară, câștigător a numeroase trofee și premii la festivaluri naționale și internaționale. Andrei Coman este și Vicepreședinte al Organizației Internaționale Centrul Cultural “Artist pentru artă”, promotor cultural și director artistic al Festivalului “Lira” (Maramureș) , Gala Instituțiilor de Arte (Brașov). În prezent are colaborări muzicale cu artiști consacrați precum Laurențiu Cazan, Mihai Trăistariu și multi alții.

Asociația Club Sportiv Săcele îi așteaptă pe săceleni în număr cât mai mare la acest eveniment organizat cu ocazia sărbătorilor, intrarea fiind liberă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply