Home / Administratie / Stagii de pregatire profesionala in turism pe fonduri UE

Stagii de pregatire profesionala in turism pe fonduri UE

Programul are ca scop promovarea schimburilor reciproce, cooperarea şi mobilitatea între sistemele de educație şi de formare profesională din cadrul Uniunii Europene, astfel încât acestea să devină un reper de calitate la nivel mondial.

Proiectul de mobilităţi “Dezvoltarea turismului-un pas spre dezvoltare durabilă” se adresează Consilierilor Locali şi angajaţilor din departamentele de specialitate ale Primăriei Săcele  care au atribuţii în dezvoltarea şi promovarea turismului local.

În urma derulării procedurii de selecţie care se va desfăşura în luna ianuarie 2014, un număr de 15 participanţi (câte 5 participanţi/ flux) vor fi selectaţi să participe la un stagiu de pregătire profesionala în SPANIA – regiunea Galicia , Concello de Ponteareas , PORTUGALIA – Câmara Municipal de Arcos de Valdevez şi GRECIA- Municipality of Chaidari.

Stagiul de pregătire profesională va avea o durată de 2 săptămâni şi se va axa pe dobândirea abilităţilor şi competenţelor necesare în definirea şi implementarea unor strategii eficiente de marketing în vederea promovării potenţialului turistic local .

Stagiile de pregătire se vor desfăşura după cum urmează :

–     Fluxul Grecia – 31.03.2014 – 13.04.2013

–     Fluxul Portugalia – 28.04.2013-11.05.2014

–     Fluxul Spania – 05.05.2014-18.05.2014

Selecţia se va realiza pe baza susţinerii unui interviu în faţa comisiei de selecţie pe parcursul căruia vor fi evaluate şi abilităţile de comunicare în limba engleză.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeana grantul acordat fiind de 38270 euro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply