Home / Actual / Virgil Popa: Spitalul se redeschide la 1 iulie 2017

Virgil Popa: Spitalul se redeschide la 1 iulie 2017

După cum ştiţi, în luna octombrie 2016 au fost demarate lucrările de reparaţii şi igienizare la Spitalul Municipal Săcele, până la ora actuală fiind finalizate lucrările de igienizare și reparații la demisolul și parterul clădirii spitalului.

Aceste lucrări vor continua la etajul 1, 2 și la mansardă, astfel încât până la finalul lunii aprilie 2017 spitalul să poată fi autorizat din punctul de vedere al Direcției de Sănătate Publică Brașov.

La sedința ordinară a Consiliului Local Săcele de joi, 23 februarie, consilierul județean PNL, Andi Kadaș, membru al comisiei de sănătate a declarat deschis susținerea totală din partea forului județean pentru redeschiderea spitalului Colceag Săcele.

Primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa declară pe pagina sa de facebook: “Menționăm că în cursul acestei săptămâni am transmis, toate documentele necesare, la Ministerul Sănătății în vederea aprobării structurii de funționare a spitalului. Considerăm că în data de 01.07.2017 va avea loc redeschiderea Spitalului Municipal Săcele”

Joburi la Săcele! Detalii aici

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply