Home / Actual / 12.000 lei costă reparaţiile la Canionul Şapte Scări. Când va fi redeschis?

12.000 lei costă reparaţiile la Canionul Şapte Scări. Când va fi redeschis?

Inchis în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce un bloc de gheaţă a distrus prima pasarelă, Canionul Şapte scări va intra în reparaţii, conform bzb.ro

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 12.000 de lei, fără TVA si iar amenajarile vor putea fi efectuate cu condiţia ca temperaturile exterioare să fie mai mari de 5-6 grade Celsius.

“Componentele de oţel necesare refacerii pasarelei sunt acum la zincat, la o fabrică din Făgăraş, iar în cursul zilei marti, 21 februarie, vor fi aduse la intrarea în canion.

Lucrările propriu-zise vor începe în momentul în care temperaturile vor permite fixarea celor 15 sau 16 ancore chimice.

Practic, dacă este suficient de cald, noi putem începe miercuri lucrările şi, dacă vremea va fi favorabilă, acestea vor dura aproximativ o săptămână”, a declarat administratorul Canionului, ing. Cristian Popa.

„După ce lucrările vor fi terminate, până în 15 martie, Canionul va fi deschis în weekend-uri, condiţia fiind ca temperaturile să fie negative, pentru că în caz contrar există riscul producerii unor avalanşe sau a căderilor de gheaţă”, a mai spus Popa.

Cititi aici mai multe detalii si despre reparatii pe Digi24

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply