Home / Actual / Virgil Popa nu se dezminte! Firma care ”cosește” iarba la Săcele are și contract de toaletare arbori … Pe alți bani, evident!

Virgil Popa nu se dezminte! Firma care ”cosește” iarba la Săcele are și contract de toaletare arbori … Pe alți bani, evident!

V-am prezentat săptămâna trecută cazul companiei Caucazul Mare Comal SRL, cea care este din nou (ce surpriză!!!) câștigătoarea contractului de “Servicii de cosit iarbă și buruieni și servicii de tundere gard viu pe spațiile publice de pe raza Municipiului Săcele” adjudecat în 20 mai 2021.

Valoarea acestui contract este una însemnată, de aproximativ 160.000 lei … cam cât banii alocați în acest an la Săcele pentru cultură, sport și culte la un loc.

Nu este poate nicio surpriză, deoarece aceeași companie a câștigat și în 2020 acest contract, pentru o suma asemănătoare. 

Virgil Popa dă semne de consecvență în privința colaboratorilor săi din PSD sau apropiați de acest partid.

Dar relația contractuală dintre această companie și Primăria condusă de Popa nu se oprește aici.

În afară de banii pentru servicii de cosit iarbă și buruieni și servicii de tundere gard viu pe spațiile publice de pe raza Municipiului Săcele, compania de mai sus (cu simpatii și conexiuni pesediste dovedite) a mai primit un contract și pentru servicii de doborâri arbori, reducere coronamentală, toaletare arbori.

Pentru acest al doilea contract (din aceeasi zona a serviciilor ediliatare) castigat in aprilie 2021 s-au pus deoparte încă 39.365 lei. (foto jos)

Dar să nu credeți că pesediștii se opresc aici … Ei continuă să sifoneze banul public către firme prietene, iar noi o sa vi le dezvăluim pe toate!

Scandal pe fonduri europene la Săcele! Există suspiciuni de abuz în serviciu la o asociație pesidizată?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia