Home / Actual / ”Clubul Elevilor” – unul din corpurile Liceului Teoretic ”George Moroianu” va căpăta o față nouă

”Clubul Elevilor” – unul din corpurile Liceului Teoretic ”George Moroianu” va căpăta o față nouă

Au început lucrările de modernizare exterioară a clădirii cunoscute sub denumirea de ”Clubul Elevilor” – unul din corpurile Liceului Teoretic ”George Moroianu” și una dintre clădirile emblematice ale municipiului nostru.

În anul 2021 administrația săceleană va aloca peste 1.200.000 lei unităților școlare din Săcele.

Pe lângă lucrările de la Clubul Elevilor, în această vacanță de vară se vor face lucrari la Liceul ”Victor Jinga” reparația acoperișului sălii festive, la Școala Nr. 4 ”Frații Popeea” înlocuirea sistemului de încălzire, la Școala Nr. 5 se va repara exteriorul clădirii și ale anexelor, la Grădinița Nr. 5 cu PP (corp B) amenajarea curții interioare, iar la Grădinița din cadrul Liceului ”Zajzoni Rab Istvan” se va repara acoperișul, se va zugrăvi în interior și se va monta parchet.

De asemenea, pentru Grădinițele 4 și 4A se vor realiza documentații D.A.L.I. în vederea accesării de fonduri europene pentru dotarea și modernizarea acestora.

Virgil Popa nu se dezminte! Firma care ”cosește” iarba la Săcele are și contract de toaletare arbori … Pe alți bani, evident!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia