Home / Actual / Virgil Popa, interpelat pe tema promisiunilor din campanie: ”Ați promis că în 2-3 luni veți introduce canalizarea”

Virgil Popa, interpelat pe tema promisiunilor din campanie: ”Ați promis că în 2-3 luni veți introduce canalizarea”

Minciunile din campania de la alegerile locale din 27 septembrie îl ajung din urmă pe primarul Virgil Popa.

Acesta este interpelat legal de către un consilier local, care dorește să știe în numele locuitorilor din zonă care este stadiul promisiunilor făcute.

Anca Busuioc (foto dreapta), consilier local PNL, aflată la primul mandat în această postură, nu doreste ca ceea ce li s-a promis electoral oamenilor în septembrie să rămână fără acoperire în realitate.

”Domnule primar, aţi promis în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 că în cel mai scurt timp posibil (2-3 luni) veţi purcede la introducerea canalizării menajere pe strada Gîrcinului după care veţi asfalta acesta stradă. Vă solicit să comunicaţi locuitorilor din zonă prin intermediul subsemnatei calendarul investiţional de realizare a acestor lucrări”, conform interpelare oficială.

Consilierul local Anca Busuioc continuă cu o solicitare către primar ”să comunice ce lucrări de întreţinere a acestei străzi aţi programat să realizaţi în următoarea perioadă pentru a aduce în condiţii optime de circuluţie această stradă care acum are cca. 3-4 gropi pe metru liniar de drum şi este impracticabilă traficului auto şi pietonal.

Aceasta mai solicită și în acest caz calendarul de execuţie al lucrărilor de întreţinere pentru a putea informa cetăţenii când vor putea circula fără să-şi distrugă maşinile şi fără să se murdărească de noroi pe această stradă.

Pe strada voastră care este situația? Vă așteptăm mesajele!

Ciprian Sterpu, un săcelean în viitorul Parlament: ”Împreună trimitem un reprezentant în Senat”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia