Home / Actual / Adrian Vestea către locuitorii județului Brașov: ”Trăim într-o comunitate frumoasă, educată și implicată, iar asta mă motivează și-mi dă curaj să merg înainte”

Adrian Vestea către locuitorii județului Brașov: ”Trăim într-o comunitate frumoasă, educată și implicată, iar asta mă motivează și-mi dă curaj să merg înainte”

Vă mulțumesc, încă o dată, pentru cele aproape 100.000 de voturi pe care mi le-ați acordat pe 27 septembrie! Aceste două luni, care au trecut de la alegerile locale, mi-au demonstrat că #brașovenii știu ce vor, că își urmăresc cu atenție proiectele de suflet, că sunt atenți la scena politică locală și că reacționează!

Trăim într-o #comunitate frumoasă, educată și implicată, iar asta mă motivează și-mi dă curaj să merg înainte!

Cele 100.000 de voturi înseamnă #CERTITUDINEA dezvoltării județului #Brașov, investiții strategice cu #fondurieuropene, finalizarea Aeroportului Internațional Brașov, precum și investiții fără precedent în sistemul medical, în educație, drumuri, poduri, rețele de gaze naturale.
Cele 100.000 de voturi înseamnă mai mult decât investiții, pentru mine înseamnă că am alături de mine o comunitate locală unită, că împărtășim aceleași speranțe și avem aceleași obiective pe care le vom atinge împreună în anii următori.
Pe #6decembrie, putem arăta că suntem mulți cei care ne dorim ca Brașovul să devină un oraș de top al României.

Ai încredere că votul tău este CERTITUDINEA celor mai bune soluții pentru Brașov!

Adrian Vestea – Presedintele Consiliului Judetean Brasov

Articol comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizaţia Judeţeană Braşov
CMF: 11200025

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia