Home / Actual / Ciprian Sterpu, un săcelean în viitorul Parlament: ”Împreună trimitem un reprezentant în Senat”

Ciprian Sterpu, un săcelean în viitorul Parlament: ”Împreună trimitem un reprezentant în Senat”

Ca om politic tânăr, cred că dincolo de energia și motivația ce ne alimentează activitatea, punctul forte al generației mele este dorința și puterea de a dialoga.

Cu cât vom comunica mai mult și mai bine unii cu alții, cu atât vom reuși mai ușor să facem fapte și proiecte bune. Și cu atât mai ușor vom fi înțeleși și susținuți.

Ori capacitatea de a strânge în jurul nostru oamenii de care avem nevoie cred că este un alt atu al generației mele. Noi am înțeles că avem nevoie de comunitate, de parteneri și de echipă, pentru că nu doar comunicarea, ci și felul în care ne conectăm unii cu alții face diferența între a construi ceva împreună sau doar a critica inutil.

În vremuri incerte, ca acum, când oamenii sunt îngrijorați pentru sănătatea lor și temători față de neprevăzutul zilei de mâine, comunicarea devine mai importantă ca oricând.

Este datoria guvernanților și a oamenilor politici să comunice mai mult, eficient, concret.

Cu acest gând mă îndrept spre Parlamentul României. Voi fi nu doar transparent în activitatea mea, ci voi continua să întăresc relația cu oamenii din comunitatea mea pe care o reprezint.

Brașovenii vor ști totul despre locul în care lucrează parlamentarii, despre ce face de fapt un deputat și un senator și despre activitatea mea din Parlament.

Pe 6 decembrie, brașovenii au ocazia să deschidă porțile Parlamentului de la distanță și să știe că vocea lor răsună acolo.

Articol comandat de PNL – Filiala Brasov si executat de Zeiden MEdia Design SRL, cod AEP 11200025

Mihail Veștea, Secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, deschide lista PNL Brașov pentru Senatul Românei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia