Home / Actual / Gabriel Andronache, juristul PNL care a fost în prima linie în lupta pentru apărarea statului de drept în Parlament

Gabriel Andronache, juristul PNL care a fost în prima linie în lupta pentru apărarea statului de drept în Parlament

ℹ️ Andronache Gabriel este brașovean, are 46 de ani și colegii spun despre el că este un jurist foarte serios, activ și implicat în activitatea sa. Este responsabil, determinat și făcut o carieră de succes în drept, pasiunea sa din tinerețe.

➡️ La începutul carierei, timp de cinci ani, și-a pus cunoștințele acumulate în slujba protejării copiilor, fiind angajat al Direcției pentru Protecția Copilului Brașov și, mai apoi, al Agenției Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție.

În 2008 a fost desemnat membru de onoare al organizației Salvați Copiii, un ONG care de 30 de ani dezvoltă programe educaționale, de protecție socială și de promovare a drepturilor copiilor.

Din același an este deputat în Parlamentul României, iar multe dintre inițiativele sale legislative au vizat apărarea statului de drept, elaborarea codului civil și legile de combatere a violenței în familie.

↗️ A fost în prima linie în lupta pentru apărarea statului și pentru respectarea legilor, iar dorința sa cea mai mare, ca parlamentar, este ca legea de căpătâi a statului român, Constituția, să asigure independența puterii judecătorești.

De asemenea dorește ca modul de desemnare a judecătorilor constituționali să fie schimbat astfel încât să primeze profesionalismul și nu apartenența acestora la o formațiune politică.

Articol comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizaţia Judeţeană Braşov
CMF: 11200025

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia