Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier local PNL: Domnule director Viorel Mormoloc, vă solicit demisia!

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: Domnule director Viorel Mormoloc, vă solicit demisia!

Domnule director Viorel Mormoloc (foto dreapta), SC Servicii Săcelene SRL,

Zecile, chiar sutele de mesaje trimise de săceleni în aceste zile demonstrează dimensiunea DEZASTRULUI pe care dumneavoastră îl numiţi transport local şi îl oferiţi fără ruşine săcelenilor contra cost.

Înghesuială, cursele neregulate, discriminarea din autobuze unde săcelenii spun că unii plătesc bilet şi alţii nu sunt o batjocură la adresa plătitorilor de taxe şi impozite din Săcele.

Vă solicit public, domnule Viorel Mormoloc DEMISIA din funcţia de director al SC Servicii Săcelene SRL! 

  • Pentru că dumneavastra, dle Mormoloc, şi societatea pe care o conduceţi sunteţi REPETENŢI la capitolul COMUNICARE. Într-o zi în care sute de săceleni au inghetat de frig in statii si au aşteptat în zadar un autobuz care să îi ducă la şcoală, la muncă sau la medic, dumneavoastră NU aţi găsit de cuviinţă să transmiteţi nici o informare către aceştia. NICI un comunicat, nici un mesaj… NIMIC pe căile oficiale!
  • Aţi dovedit că NU VĂ PASĂ! NU ati găsit de cuviintă să vă cereti scuze pentru neplăcerile create! Motiv suficient de puternic pentru a demisiona!
  • Pentru că şi în 2018, imaginile trimise de săceleni şi care surprind transportul în comun sunt şocante: ÎNGHESUIALA DE NEDESCRIS, MIZERIE. Ultimele imagini transmise de săceleni chiar din data de 18 ianuarie surprind ZĂPADĂ pe scaunele din AUTOBUZ!tonomă.
  • Pentru că săcelenii merită mai mult decat ceea ce le oferiti in acest moment cand este vorba de transportul in comun!

semnat Ciprian Sterpu, consilier local PNL

PS: Daca nu va conving argumentele mele, poate va vor convinge sa aveti ONOAREA DEMISIEI spusele sacelenilor:

Astăzi, şi nu este prima oară când se întâmplă,unul dintre controlori nu mi-a înapoiat biletul,acesta făcându-i semn soferului când eram pe scară,să plece.În alte dăți, am surprins controlori care atunci când mai ai o călătorie,îți dă un alt bilet care este mototolit şi rupt de cine ştie când. Să nu mai vorbesc de atitudinea lipsită de maniere față de călători, sau postura penibilă în care aceştia sunt puşi de unii controlori.

Cum ar putea să mergă un bătrîn ín situatia asta la doctor…..farmacie….control medical progamat deja….spital… SAU …LA URGENȚĂ???????

Dar cum puteau copiii sa meargă la scoala, ptr ca ei sunt viitorul si nu au nicio vina ptr deciziile electorale ale adulților?

Transportul in comun – RUSINE
Se asteapta autobuzul 30 de minute, apare unul mic, supraaglomerat, nici poveste sa te mai urci in el, mai astepti 25 de minute, apare altul la fel de aglomerat, se circula in conditii inumane. Cum sa ajungi la servici si la scoala???

Bine că au făcut traseul până in Garcini si ei nu sunt in stare să asigure autobuze pe traseul normal.Iarna nu-i ca vara

Dar în fiecare zi e aceeași poveste, ori are întârziere de 20-30 de min ori stația e plina și vine un autobuz mic, plin deja în care jumătate de stație se înghesuie în el și cealaltă jumătate stă și se uite și se minunează..

As dori sa știu și eu programul autobuzelor!… Astăzi, m-am trezit dimineața sa merg la școală, traseul meu fiind pana în Bartolomeu.. Am plecat la ora 7:00 de acasă și am ajuns la 7:10 în stație în Turches…. După ce ca am așteptat 45 minute în care am înghețat, la ora 7:55 a venit un autobuz mic albastru, după cum vedeți în imagine foarte plin…Eu m-am întors acasă și sper sa fie luate masuri!

Vă zic eu de ce merge prost…… Pentru că majoritatea biletelor care sunt vândute de șoferi sunt deja rupte…. Deci ei practic bagă acei bani în buzunar (nu îi condam că și așa au salariile mici) dar totuși dacă acei bani s-ar duce în bugetul celor de la RAGCPS nu ar mai fi aceste probleme

Din momentul in care politia a aflat de accident, trebuia sa anunte institutiile publice si acestea sa gestioneze situațiile neplăcute care au aparut. La scolile din Sacele nu au reușit sa ajunga profesorii cu domiciliul in Brașov, sau au ajuns cu o intarziere de 1-2 sau chiar 3 ore. Se numește comunicare publica in conditii de criza. Dar la Sacele se cer studii de inginerie pt functiile de relatii publice.

Programul de vara e cel afisat in statii….cel de iarna e la ghici….vine sau nu vine.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply