Home / Actual / (VIDEO) Replică fermă la adresa primarului PSD Popa Virgil: ”Îi minte pe săceleni și nu își ține promisiunile”

(VIDEO) Replică fermă la adresa primarului PSD Popa Virgil: ”Îi minte pe săceleni și nu își ține promisiunile”

Organizația locală a PNL mun. Săcele a ieșit în aceste zile cu o replică fermă față de minciunile pe care primarul Popa Virgil le rostogolește în spațiul public din Săcele.

Conform acestor dezinformări, Popa Virgil, un primar care a promis multe și a livrat foarte puțin, dă vina pe opoziția minoritară a celor din PNL pentru nerealizarea la timp a unor proiecte de infrastructura. 

Prin vocea președintelui PNL Săcele, Ciprian Sterpu, liberalii săceleni au oferit un punct de vedere în acest sens: ”Consilierii liberali din Săcele au avut mereu o atitudine constructiva fata de proiectele de interes pentru comunitate. NIMENI nu s-a opus, iar faptul ca actuala administrație este incompetenta in a rezolva problemele comunității nu ține de opoziție.

Primarul Popa Virgil (PSD) a promis multe si a livrat extrem de puține. Stresat de apropierea alegerilor și de perspectiva din ce în ce mai probabilă de a pierde mandatul, acesta dă vina pe … opoziție.

Nimic mai FALS!

Singurul responsabil pentru promisiunile sale, dar și pentru eșecul în a le îndeplini este doar Popa Virgil.”

Sântilia 2023: Ne așteaptă un bâlci de mare calitate, evenimentul este organizat de un specialist local – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia