Home / Actual / 3 bărbați din Săcele au tâlhărit noaptea prin Brașov. Acum stau după gratii!

3 bărbați din Săcele au tâlhărit noaptea prin Brașov. Acum stau după gratii!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

La data de 21 iunie a.c., polițiștii brașoveni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în parcul de pe strada Cocorului, din municipiul Brașov, ar fi fost agresat fizic de trei persoane, care l-ar fi deposedat apoi de telefonul mobil și un portofel ce conținea documente personale.

Cercetările efectuate în cauză de polițiști au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 40 de ani, toți din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriorului administrat, în data de 24 iunie a.c. polițiștii au dispus reținerea celor trei bărbați pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ulterior aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) Săceleni, replică la capul de afiș al Sântiliei 2023: ”Vrem Tzancă Uraganul, nu ce ascultă doar bunicul” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia