Home / Actual / (VIDEO) Săceleni, replică la capul de afiș al Sântiliei 2023: ”Vrem Tzancă Uraganul, nu ce ascultă doar bunicul”

(VIDEO) Săceleni, replică la capul de afiș al Sântiliei 2023: ”Vrem Tzancă Uraganul, nu ce ascultă doar bunicul”

”Va rog sa chemați la Sântilie si trapperi sau maneliști, nu numai artiști de muzica populara” a fost mesajul de răspuns al unei tinere pe o rețea de socializare la anunțul că Direcția 5 va fi cap de afiș la Santili1 2023.

Iar de aici, mesajele pro si contra au început sa curgă… Fiecare după pofta inimii si după preferință…

”Primarul nostru este sărac nu are banii pentru maneliști”, spune o alta cititoare, iar un sacelean completeaza ”Nu au astia bani de manelisti”

O alta opinie exprimata despre cum ar trebui sa arate serile muzicale la Santilie spune așa … ”Să facă o seara etno-folck ..una trapp-manele și alta seara poa’ sa cheme Trupa Ăia și alte trupe Rock”

Un alt cititor are optiuni clare … vrea un anume artist, apreciat de generatia tanara, iubitoare de manele … ”Trebuie a să-l aducă pe tanca uraganul nu direcția 5 care asculta doar bunicul”.

Uite așa, Primaria Săcele îi împarte fără să vrea pe săceleni în bunici si nepoți, in funcție de ce asculta la Sântilie. Glumim, desigur! Gusturile muzicale nu se discuta, însă mai este doar un pas până când se va atinge masa critică a celor ce vor și altceva, iar Sântilia va ajunge un adevărat bâlci al deșertăciunilor … 

Pentru degustare, lăsăm și o piesă … ca sa nu spuneți că nu ați știut sau nu sunteți obișnuiți cu … stilul!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia