Home / Actual / (VIDEO) Crima de la Săcele a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, 6/7 februarie, într-un imobil pe strada Carierei, iar bărbatul şi-ar fi omorât părinţii în somn
sursa captura video stirileprotv.ro

(VIDEO) Crima de la Săcele a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, 6/7 februarie, într-un imobil pe strada Carierei, iar bărbatul şi-ar fi omorât părinţii în somn

sursa video Stirileprotv.ro

Evenimentele dramatice ce au zguduit comunitatea din Baciu, zona Carierei, sunt prezentate pe larg de presa județeana. 

Prezumtivul autor al dublei crime ar fi făcut acest gest după o petrecere organizata acasă, una stropită din belșug cu alcool, dar unde s-au folosit și droguri.

Vecinii susțin însă că tânărul de 24 de ani și-ar fi pierdut mințile din cauza drogurilor. Marți, după o altă petrecere organizată acasă, a avut loc o tragedie.

Autorul și-a invitat câțiva prieteni la el acasă, iar atmosfera era îmbibată de alcool și droguri.

În mijlocul nopții, tinerii au început să se certe, iar părinții gazdei au încercat să calmeze spiritele încinse.

“El era sub influența alcoolului și a substanțelor consumate. Tatăl și mama lui au încercat să aplaneze situația și să calmeze lucrurile, dar el, într-un moment de furie, i-a înjunghiat cu un cuțit”, povestește un vecin.

“Se pare că totul a pornit de la niște fete care erau acolo. Tatăl și mama lui au încercat să calmeze certurile și scandalul, dar el a reacționat agresiv. Părinții au cerut să se oprească muzica, deoarece era dată la maxim. Apoi am auzit un strigăt”, a declarat un alt vecin.

“El era sub influența alcoolului și a substanțelor consumate și s-a certat cu ceilalți. Avea prieteni toxici. De câțiva ani, el a început să facă prostii și să consume droguri. Femeia a avut un preinfarct din cauza stresului provocat de venirea poliției și de faptul că a fost pusă să stea pe burtă”, a adăugat un alt vecin, spune bzb.ro

Crima, apoi ore de asteptare, apoi apelul la 112

Crima dublă s-ar fi petrecut totuşi după ce invitaţii de la petrecere ar fi plecat.

Într-un moment de furie, Viorel ar fi pus mâna pe un cuţit şi şi-ar fi ucis tatăl, dar şi pe mama sa vitregă. 

Au urmat ore in care autorul a constientizat ce a facut si a sunat la 112, la ora 08.50.

Primul echipaj de poliţie care a ajuns la adresă a constatat că victimele nu mai au semne vizale şi l-a imobilizat imediat pe acesta. Apoi, în doar câteva minute, casa a fost înconjurată de criminalişti. 

Acum suspectul este retinut preventiv si cel mai probabil risca 30 de ani de inchisoare

(surse) Primarul Popa Virgil cercetat de DNA pentru un caz de corupție cu implicații imobiliare – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia