Home / Actual / Caz dramatic la Săcele: Un tânăr de 24 de ani este suspect că și-ar fi omorât părinții

Caz dramatic la Săcele: Un tânăr de 24 de ani este suspect că și-ar fi omorât părinții

În această dimineață – 7 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți.

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care a efectuat activități specifice de cercetare la fața locului.

Conform Hotnews, persoana prezumată ca fiind autorul se află acum în custodia Poliției Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia