Home / Actual / Victorie superbă pentru rugbiștii săceleni la Focsani: 45-0!!!

Victorie superbă pentru rugbiștii săceleni la Focsani: 45-0!!!

Duminică 13 martie grupa noastra de la U17 a disputat prima etapa din returul campionatului la Focsani, unde a intalnit formatia gazda LPS.

In tur baietii nostri s-au impus destul de greu, dupa un meci foarte echilibrat cu 22-7, scor ce anunta o confruntare foarte dificila pentru noi.

Pregatirea buna din cantonament si cele trei transferuri (Oprisor Andrei – CSM Sibiu, Abraham Matias si Abraham David-RC Cristian) ne faceau optimisti inainte de partida.

Conditiile meteo foarte dificile (vreme rece si teren inghetat și foarte tare) nu anuntau un meci spectaculos.

Prima repriza a inceput cu baietii nostri in atac, acestia dorind sa marcheze cat mai repede si sa nu lase foarte multe sanse adversarilor.

Totusi gazdele s-au aparat foarte bine in primele 10 minute, dar nu au mai avut ce face la patrunderea capitanului echipei noastre, Leonard Nica, are a reusit sa culce balonul in terenul de tinta advers, transformarea fiind ratata de uvertura noastra.

Au urmat apoi cateva atacuri foarte periculoase ale echipei gazda, dar organizarea foarte buna a noastra in aparare a stins elanul gazdelor. Ultimele 15 minute ale primei reprize au adus inca un eseu al prin jucatorul de Linia a-2-a Palade Teodor , acesta fiind transformat de Solcan Tudor.

Scorul pauzei a fost 0-12. Acest scor era unul bun, dar insuficient pentru a lua punctul bonus, acordat dupa marcarea a patru eseuri.

Repriza a doua a fost una spectaculoasa si foarte buna pentru jucatorii nostri care si-au dominat total adversarii.

Am reusit inca cinci eseuri prin Solcan Tudor – 2, Palade Teodor, Stancu Vlad si Gandac Cristian, patru fiind transformate.

Rezultatul final LPS Focsani-CSR RC CSU Sacele Brasov 0-45 este unul foarte bun si meritat pentru baietii nostri, care pe langa cele sapte eseuri au reusit si multe alte actiuni spectaculoase.

Deasemenea antrenorii s-au declarat foarte multumiti de apararea practicata de jucatorii nostri care au reusit sa bifeze prima partida fara sa primeasca vre-un punct.

Urmeaza duminica 20 martie o partida si mai dificila in compania celor de la LPS Suceava, formatie ce ne-a invins in tur cu 24-14. Suntem obligati sa castigam la o diferenta de minim 10 puncte pentru a fi siguri de locul doi in grupa,loc ce ne da ocazia de a juca barajul pentru semifinale pe teren propriu.

Lotul echipei a fost: Proca Tudor, Cranganu Catalin, Bitoi Ionut, Palade Teodor, Cretu Darius, Pajor Alexandru, Pomarleanu Razvan, Nica Leonard (cpt.), Gandac Cristian, Solcan Tudor, Abraham Matias, Oprisor Andrei, Milea Denis, Antofe Paul, Carcota Iulian, Stefanita Gabriel, Dragos Eric, Abraham David, Mihaica Paul, Stancu Vlad, Savescu Raul, Ionita Darius, Mihai Iulian

Staf tehnic: Dragos Adrian, Solcan Gabriel, Duta Emilian, Butnaru Daniel

Va asteptam in numar cat mai mare in tribune duminica 20 martie ,ora 11.00 pentru a fi alaturi de jucatorii nostri in poate cel mai important meci din retur! Hai Sacele!

Concurs de popularitate! Sustine si tu cu un vot Alegria Dance Studio din Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia