Home / Actual / (Tărlungeni) Start autorecenzării! A început Recensământul Populației și Locuințelor și în Tărlungeni

(Tărlungeni) Start autorecenzării! A început Recensământul Populației și Locuințelor și în Tărlungeni

A început Recensământul Populației și Locuințelor.

În prezent se derulează etapa de autorecenzare. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc autorecenzarea, sunt organizate 7 asemenea posturi în care Recenzori Asistenți vă pot ajuta să completați formularele.

Astfel, persoanele care nu au acces la mijloace electronice pentru a se autorecenza sau au dificultăți în completarea formularului pot apela cu încredere la unul dintre cei 7 recenzori. Operațiunea este sigură și datele sunt confidențiale în întregime.

Dacă aveți cunoștință de persoane care au acces mai dificil la dispozitive electronice sau despre care știți că au dificultăți în utilizarea tehnologiei, vă rugăm să le îndrumați către cel mai apropiat post pentru autorecenzare.
Recensământul este foarte important, funcție de rezultatele acestuia fiind stabilite politici publice și alocări bugetare. De aceea facem un apel către dumneavoastră să participați și să oferiți informații corecte.

Vă mulțumim și vă rugăm să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

conform comunicat facebook Primaria Tarlungeni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia