Home / Actual / Victorie la finalul turului pentru CS Rugby Săcele

Victorie la finalul turului pentru CS Rugby Săcele

Weekend-ul trecut a adus şi finalul turului Campionatului Național – grupa Muntenia la categoria U 14. Ultima confruntare pentru formaţia din Săcele a fost practic un duel local, adversar fiind RC Brașov.

Întâlnirea a avut loc pe terenul din Noua şi a adus în tribună mulţi iubitori ai sportului cu balonul oval. Meciul a avut practic două reprize total diferite. Prima parte a fost una echilibrată, cu foarte multe greşeli tehnice ale sportivilor săceleni. Cu o dorinţă foarte mare de victorie, aceştia nu au reuşit să se concentreze deloc în momentele importante, permiţând adversarilor să se ridice la nivelul lor.

Săcelenii au deschis scorul printr-un eseu marcat de fundașul Savadan Dragoș, după care tot el a făcut o eroare în apărare permiţând adversarului să treacă în avantaj 7-5. A fost singurul eseu primit de echipa din Săcele în tot acest tur de campionat. Din acel moment jocul s-a schimbat total, iar echipa din Săcele a început sa-şi domine adversarul, reușind să preia conducerea pe tabelă până la pauza printr-o încercare marcată de Murariu Adrian, scorul devenind 10-7.

Pauza binevenită a facut ca echipa din Săcele să-și schimbe total jocul și atitudinea în a doua repriză. Jucătorii au început să combine din ce în ce mai bine, să se apere mai exact și să marcheze încă două încercări transformate. Scorul final 24-7 pentru formația din Săcele a făcut să împărțim la finalul turului prima poziție cu formația bucureșteană Șoimii.

Pentru CS Rugby Săcele urmează organizarea, împreună cu Liceul Teoretic “George Moroianu”, a unei competiţii de rugby tag, destinată atât sportivilor legitimaţi, cât şi celorlalţi copii dornici să facă sport.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply