Home / Actual / Victorie la finalul turului pentru CS Rugby Săcele

Victorie la finalul turului pentru CS Rugby Săcele

Weekend-ul trecut a adus şi finalul turului Campionatului Național – grupa Muntenia la categoria U 14. Ultima confruntare pentru formaţia din Săcele a fost practic un duel local, adversar fiind RC Brașov.

Întâlnirea a avut loc pe terenul din Noua şi a adus în tribună mulţi iubitori ai sportului cu balonul oval. Meciul a avut practic două reprize total diferite. Prima parte a fost una echilibrată, cu foarte multe greşeli tehnice ale sportivilor săceleni. Cu o dorinţă foarte mare de victorie, aceştia nu au reuşit să se concentreze deloc în momentele importante, permiţând adversarilor să se ridice la nivelul lor.

Săcelenii au deschis scorul printr-un eseu marcat de fundașul Savadan Dragoș, după care tot el a făcut o eroare în apărare permiţând adversarului să treacă în avantaj 7-5. A fost singurul eseu primit de echipa din Săcele în tot acest tur de campionat. Din acel moment jocul s-a schimbat total, iar echipa din Săcele a început sa-şi domine adversarul, reușind să preia conducerea pe tabelă până la pauza printr-o încercare marcată de Murariu Adrian, scorul devenind 10-7.

Pauza binevenită a facut ca echipa din Săcele să-și schimbe total jocul și atitudinea în a doua repriză. Jucătorii au început să combine din ce în ce mai bine, să se apere mai exact și să marcheze încă două încercări transformate. Scorul final 24-7 pentru formația din Săcele a făcut să împărțim la finalul turului prima poziție cu formația bucureșteană Șoimii.

Pentru CS Rugby Săcele urmează organizarea, împreună cu Liceul Teoretic “George Moroianu”, a unei competiţii de rugby tag, destinată atât sportivilor legitimaţi, cât şi celorlalţi copii dornici să facă sport.

Farmacia Precizia

Leave a Reply