Home / Actual / Viceprimarul Géczi s-a vaccinat la centrul deschis la Policlinica Săcele
sursa foto Facebook

Viceprimarul Géczi s-a vaccinat la centrul deschis la Policlinica Săcele

Așa cum deja v-am informat, începând de astăzi – 15 februarie 2021 – in Policlinica Municipiului Sacele la adresa Aleea Episcop Popeea nr. 20 se deschide Centrul de Vaccinare anti-Covid19 cu un program de functionare de 12 ore pe zi, intre 08.00-20.00, de luni pana duminica.

Deocamdată în Centrul de Vaccinare va functiona un singur flux aprobat de Ministerul Sănătății.

Pacientii doritori de vaccinul anti-Covid19 se vor programa individual, prin medicul de familie sau specialistii din ambulatorii pe platforma #RO Vaccinare sau prin Call Center.

Printre cei care au trecut deja pe la acest centru și a beneficiat de vaccin este și viceprimarul municipiului Săcele, Gellért Géczi.

Acesta a spus pe pagina de Facebook că ”Vreau să fiu parte a rezolvării problemei. Vreau să ne vedem sănătoși, vreau să ne putem bucura în continuare de viață, și vreau să-mi aduc și eu aportul la combaterea pandemiei generate de Covid-19. De aceea am ales ca să mă vaccinez cu serul produs de Oxford/Astra Zeneca, ceea ce s-a și întâmplat azi la Centrul de Vaccinare din cadrul Policlinicii Municipiului Săcele!”

Pentru inceput, in similitudine cu toate centrele de vaccinare deschise prin ordin ministerial la 15.02.2021, la Centrul de Vaccinare din Policlinica Municipiului Sacele se va efectua vaccinul Astra Zeneca pentru populatia cu varste cuprinse intre 18 si 55 ani.

(VIDEO) Ciprian Sterpu, președinte PNL Săcele: ”Vom continua demersurile pentru înființarea unei linii de transport in comun pe ocolitoarea municipiului”

Editorial: Fără Dumnezeu, fără dreptate și fără frică. Doar la Săcele! (Capitolul I)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia