Home / Actual / (VIDEO) Ciprian Sterpu, președinte PNL Săcele: ”Vom continua demersurile pentru înființarea unei linii de transport in comun pe ocolitoarea municipiului”

(VIDEO) Ciprian Sterpu, președinte PNL Săcele: ”Vom continua demersurile pentru înființarea unei linii de transport in comun pe ocolitoarea municipiului”

Subiectul înființării a încă o linie de transport în comun în Săcele nu este unul nou.

L-am prezentat publicului în anul 2015. Detalii AICI! 

7 ani mai târziu suntem încă la pasul propunerilor, deși orașul nostru se dezvoltă în continuare mai ales în zona de jos, în jurul a ceea ce cândva era ocolitoarea municipiului Săcele, strada Câmpului, cea care ușor-ușor devine o arteră interioară.

În 2021, oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege! Indiferent de dorință, de grabă, de puterea financiară, oamenii au dreptul să aleagă!

O nouă linie de transport în comun nu este un lux sau un moft, ci o necesitate în municipiul Săcele. Suntem mai convinsi ca niciodată că ea poate deveni realitate, iar PNL va face toate demersurile pentru a demara acest proiect.

Acesta pornește din Brașov Poienelor – Carrefour – Dârste – Stație Str. Timiș (de aici continuă pe ocolitoare) – Stație Str. Ciucas – Stație Movilei – Stație Stefan cel Mare – Stație Doina la Rouleau Guichard ( la francez ) – Electroprecizia ( stație de întoarcere ).

Avantajele sunt evidente din nou: o linie rapidă, mai curată și mai sigură pentru călători, realizată tot cu autobuze mici, cu 2 sau 3 uși.

O linie ce facilitează dezvoltarea zonei ocolitoarei, oferind un plus orașului nostru. Este o linie rapidă (expres), timpul necesar fiind tot de 15-17 minute!

Pentru a o pune în practică este necesară finalizarea strazii Florilor dintre ocolitoare (Strada Campului) și Cartierul Electroprecizia, modernizare intersectie cu strada Campului (un giratoriu) și realizarea în capăt a unei zone cu stație și peron.

Pentru PNL și pentru Ciprian Sterpu (candidatul nostru de la primarie in 2020) programul electoral și oferta de transport in comun s-a fundamentat in jurul acestei noi linii de transport în comun.

Ea aduce confort suplimentar călătorilor, aduce viteza, ofera variante si deserveste zone ce nu se bucura de acoperirea transportului in comun.

Pentru bugetul pe anul 2021, am propus deja primariei Sacele sa pregateasca resursele necesare realizarii unui studiu de trafic si a unui studiu de fezabilitate astfel incat noua linie de transport in comun sa fie bine fundamentata.

Refuzul administratiei sacelene de a lua in considerare aceasta modificare a transportului nu este decat o alta modalitate de a ii tine pe saceleni captivi intr-un transport lent, nesigur si cu standarde de calitate indoielnice.

comunicat al organizatiei PNL Sacele

Intreaga propunere AICI!

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia