Home / Actual / Viceprimar Sorin Gâdea: “In 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu”

Viceprimar Sorin Gâdea: “In 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu”

Viceprimarul Sorin Gâdea a avut amabilitatea să comunice despre eforturile administraţiei săcelene din ultimele 12 ore, în special cele referitoare la deszăpezire.

Pe un site de socializare acesta a răspuns acuzelor şi criticilor ca deszăpezirea nu s-a realizat cum trebuie.

“Nu caut argumente, dar după o noapte de ninsoare abundentă și continuă, cu vânt puternic și lucru continuu peste 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu rămânând de deszăpezit până în această după-amiază vreo 10.

Asta neluând în calcul că pe multe artere principale a fost nevoie de mai multe treceri. Cele 10 vor fi deszăpezite după perioada de odihnă necesară mecanicilor de utilaje. Asta o spune cineva care a patrulat toată noaptea pe străzi și nu a cules datele de la alții”

Sorin Gâdea – Viceprimar al Municipiului Săcele 

Şi reprezentanţii prestatorului de servicii de deszăpezire confirma că în acest moment în oraş se lucrează cu 4-5 utilaje, după un efort susţinut de peste 10 ore.

Vă reamintim că Strada Câmpului (şoseaua ocolitoare a Sacelelui) şi zona de sub pod Dârste nu ţin de administraţia săceleană, ele fiind administrate de CNAIR.

foto cover cu caracter informativ

Live Info: starea drumurilor din Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply