Home / Actual / Viceprimar Sorin Gâdea: “In 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu”

Viceprimar Sorin Gâdea: “In 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu”

Viceprimarul Sorin Gâdea a avut amabilitatea să comunice despre eforturile administraţiei săcelene din ultimele 12 ore, în special cele referitoare la deszăpezire.

Pe un site de socializare acesta a răspuns acuzelor şi criticilor ca deszăpezirea nu s-a realizat cum trebuie.

“Nu caut argumente, dar după o noapte de ninsoare abundentă și continuă, cu vânt puternic și lucru continuu peste 10 ore s-a reușit să se deszăpezească un număr de peste 100 străzi din municipiu rămânând de deszăpezit până în această după-amiază vreo 10.

Asta neluând în calcul că pe multe artere principale a fost nevoie de mai multe treceri. Cele 10 vor fi deszăpezite după perioada de odihnă necesară mecanicilor de utilaje. Asta o spune cineva care a patrulat toată noaptea pe străzi și nu a cules datele de la alții”

Sorin Gâdea – Viceprimar al Municipiului Săcele 

Şi reprezentanţii prestatorului de servicii de deszăpezire confirma că în acest moment în oraş se lucrează cu 4-5 utilaje, după un efort susţinut de peste 10 ore.

Vă reamintim că Strada Câmpului (şoseaua ocolitoare a Sacelelui) şi zona de sub pod Dârste nu ţin de administraţia săceleană, ele fiind administrate de CNAIR.

foto cover cu caracter informativ

Live Info: starea drumurilor din Săcele

 

Farmacia Precizia

Leave a Reply