Home / Actual / Ediţia de iarnă: Alte “Fake News” marca Săceleanul.Ro! 

Ediţia de iarnă: Alte “Fake News” marca Săceleanul.Ro! 

Le cerem scuze săcelenilor că îi bombardam cu “Fake News” zilnic, aşa cum spune primarul PSD, Virgil Popa.

Deşi reprezentanţii administraţiei de la Săcele spun prin comunicate de presă că minţim şi dezinformam, NU am avut niciodată din partea săcelenilor astfel de plângeri. Pentru noi este mai important ce spun si cred sacelenii, decat reprezentantii unui partid politic.

Deasemenea, deşi se spune că politizam, de 4 ani de zile, din cele peste 2490 de articole de presă postate pe site-ul nostru, mai puţin de 5% au caracter şi informaţii politice.

Astăzi ne adresăm săcelenilor printr-o serie de “fake news”, fără niciun fel de ironie:

  • Programul şi frecvenţa autobuzelor de Săcele a fost o bătaie de joc la adresa locuitorilor. Deşi primarul Virgil Popa vorbea de “eficientizarea” transportului local, la primul HOP, “castelul de nisip” s-a năruit arătându-le săcelenilor splendoarea dezastrului. Curse întârziate cu minim 30 sau 40 de minute, autobuze pline ochi în care călătorii îngheţaţi prin staţii nu au mai putut urca, oameni care nu au ajuns la serviciu la timp.
  • Deszăpezirea a lăsat de dorit! Nici la această oră (11:30 la amiază) pe artere importante din oraş acest serviciu nu a fost prestat. De drumurile secundare nici nu mai vorbim. Străzi blocate, acces greoi spre imposibil în zona de sus a oraşului şi multe necazuri pentru săceleni. Sigur, ştim că se lucrează, însă nerăbdarea este mare şi tensiunea escaladează.
  • Pene de curent pe străzi şi în cartier. Când stai în casă şi se ia curentul, dar te încălzeşti cu gaz, este doar un mic inconvenient. Când ai centrală pe lemne şi lipsa curentului te împiedică să porneşti încălzirea, deja discutăm de situaţii disperate.

Noi nu aratăm cu degetul si nici nu acuzăm, punctăm doar fapte si prezentăm informatii, iar dacă cele prezentate mai sus sunt fapte reale sau minciuni să ne judece săcelenii!

foto cover: Facebook

Cursele “experimentale” cu plecare din Gârcini devin permanente

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply