Home / Actual / Vești bune pentru săceleni! Spitalul Municipal Săcele deschide ambulatoriul și spitalizarea de zi Medicină Fizică și Reabilitare.

Vești bune pentru săceleni! Spitalul Municipal Săcele deschide ambulatoriul și spitalizarea de zi Medicină Fizică și Reabilitare.

Astăzi, Spitalul Municipal Săcele deschide ambulatoriul și spitalizarea de zi Medicină Fizică și Reabilitare. Pacienții pot beneficia de #consult de recuperare medicală, dar și de #tratament de fiziokinetoterapie.

Prezentarea se face pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist.

Dr. Alexa Daniela este medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie, iar Dr. Fejer Luiza Beatrice este medic primar recuperare, medicină fizică și balneologie la Spitalul Municipal Săcele. Serviciile medicale vor fi oferite în Policlinica Săcele, aflată pe Strada Episcop Popeea Nr. 20.

📞 Pentru programări și pentru orice întrebare aveți vă încurajăm să apelați numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 15:00.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia