Home / Actual / Majoritatea vor fi disponibilizați! Telenovela angajărilor de la Servicii Săcelene la RAT Brașov se încheie altfel decât a promis Popa Virgil

Majoritatea vor fi disponibilizați! Telenovela angajărilor de la Servicii Săcelene la RAT Brașov se încheie altfel decât a promis Popa Virgil

  • Primarul Popa Virgil a spus în februarie 2023 ca majoritatea angajaților de la Servicii Săcelene vor fi preluați de RAT Brașov
  • Promisiunea a fost reînnoita și în Consiliul Local, acolo unde primarul a fost tras la răspundere de câțiva angajați 
  • De la 1 septembrie majoritatea angajaților de la Servicii Săcelene vor fi disponibilizați

Preluarea administrativa a transportului de la Sacele s-a tranformat într-o veritabilă telenovela pentru angajații de la Servicii Sacelene SRL.

Incă de la început, doar aici pe Saceleanul.ro, ati citit informații corecte despre diferențele majore dintre ce promite primarul Popa Virgil in diverse ieșiri publice si care este adevărul în acest moment al discuțiilor dintre partile implicate.

Primarul insista atunci (prin presa plătita cu contracte de promovare de stiri) cu promisiunea că toți angajații vor ajunge la RAT Brasov, însă realitatea este alta. 

De fapt, ei vor fi disponibilizați și vor primi salarii compensatorii. 

De viitorul profesional al angajaților celor de la Servicii Săcelene SRL (și al familiilor lor) s-a vorbit puțin oficial, deși a existat o declarație a primarului Popa Virgil conform căreia ”nimeni nu va rămâne fără loc de muncă”.

Ba mai mult decât atât, primarul a plusat într-o emisiune în cadrul NOVA TV, în care a afirmat că toți angajații Servicii Săcelene SRL vor fi preluați de RAT Brașov, cu excepția celor ce nu doresc de bunăvoie să meargă acolo. (video jos – sursa NOVA TV) 

Acum, la câteva zile până la momentul 1 septembrie, afirmația lui Popa Virgil că oamenii se vor regăsi la RAT Brașov se dovedește a fi fost doar o gogoriță.

Una ce demonstrează cât de puțin a fost interesat primarul de la Săcele de destinele profesionale ale celor din Servicii Săcelene SRL.

acest material este o opinie politica

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia