Home / Actual / Primarul din Caracal, tatăl proprietarului benzinăriei din Crevedia, întrebat de Romania TV daca stie despre victime: “Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”

Primarul din Caracal, tatăl proprietarului benzinăriei din Crevedia, întrebat de Romania TV daca stie despre victime: “Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”

Primarul din Caracal, tatăl proprietarului benzinăriei din Crevedia, întrebat de Romania TV daca stie despre victime: “Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”.

Pe scurt, despre dezastrul de la Crevedia

Explozie staţie GPL Crevedia – Un mort, 58 de răniţi dintre care dintre care 39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi, arată ultimul bilanţ al MAI, comunicat în jurul orei 3 a.m., duminică dimineaţă.

Patru răniţi au fost transportaţi la Bruxelles şi Milano.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul privind explozia care a avut loc sâmbătă în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

S-ar fi înregistrat patru explozii de fapt, potrivit televiziunilor de știri. Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 700 de metri.

Depozitul de GPL ar aparține fiului primarului PSD din Caracal. Depozitul ar fi fost de fapt pe amplasamentul unei stații GPL dezafectate.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul privind explozia care a avut loc sâmbătă în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa

Victor Ponta revine în prim-planul politicii românești. Va fi consilierul personal al premierului Ciolacu – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia