Home / Actual / Veste mare! Extinderea, dezvoltarea și modernizarea ambulatoriului Spitalului Municipal Săcele cu o valoare de 19.109.572,28 lei este aprobata la finantare prin PNRR

Veste mare! Extinderea, dezvoltarea și modernizarea ambulatoriului Spitalului Municipal Săcele cu o valoare de 19.109.572,28 lei este aprobata la finantare prin PNRR

Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului PNRR/2022/C12/MS/I1.3/Unități de asistență medicală ambulatorie, Componenta 12: Sănătate aferent Planului Național de Redresare și Reziliență al României.

Evaluarea cererilor de finanțare s-a realizat conform normelor și metodologiei aprobate de Comisia Europeană prin Ghidul beneficiarului.

Vestea bună este că proiectul depus de echipa Spitalului Municipal Săcele a îndeplinit normele Etapei I de verificare, iar în urma Etapei II de ierarhizare a fost declarat: 𝐀𝐏𝐑𝐎𝐁𝐀𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐍𝐓̦𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐈𝐍 𝐏𝐍𝐑𝐑, ieri, 13 ianuarie 2023.

Proiectul se numește „𝐄𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚, 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐒𝐚̆𝐜𝐞𝐥𝐞” și are o valoare de 19.109.572,28 lei inclusiv TVA din care contribuția din veniturile proprii ale spitalului (co-finanțare proprie) este de 3.461.072,27 lei.

Noua clădire se va construi lângă actualul corp de spital din Str. Oituz nr. 54 Săcele și va asigura servicii medicale de tip ambulatoriu și intervenții chirurgicale.

Toate serviciile, dotările și amplasamentele vor fi efectuate la standarde moderne, actuale și la dispoziția comunității județului Brașov.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni începand cu luna martie 2023.

Vă vom informa cu detalii despre implementarea proiectului, cât și despre celelalte proiecte depuse și aflate în evaluare ale spitalului nostru.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, pe raza municipiului Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia