Home / Actual / Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, pe raza municipiului Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, pe raza municipiului Săcele

La data de 12 ianuarie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, în vederea depistării și sancționării conducătorilor de autovehicule, aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au testat 45 de conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, iar ca urmare a abaterilor constatate au reținut 1 permis de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și au reținut certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate ca urmare a abaterilor constatate este de aproximativ 4.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au procedat la oprirea în trafic, pentru control, a unei femei, în vârstă de 35 ani, care conducea un autovehicul, ce avea montate plăcuțe cu număr provizoriu de înmatriculare, pe strada Stejarului, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că autorizația provizorie de circulație a autovehiculului este expirată, vehiculul nefigurând ca fiind înmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

4 săceleni au fost prinși la Tărlungeni în timp ce tăiau fără drept de arbori din fondul forestier național  – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia